Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، هیأت داوران جشنواره متشکل از منوچهر طیاب، محمدعلی فارسی، رامین حیدری‌فاروقی، علیرضا زرین‌دست، امیر تاجیک، معین کریم‌الدینی و مستانه مهاجر، پس از بازبینی 80 فیلم مستند راه‌یافته به بخش مسابقه ملی، نامزدهای دریافت جایزه در این بخش را اعلام کردند.

برپایه این گزارش، فیلم‌های «در جستجوی فریده» ساخته مشترک آزاده موسوی و کوروش عطائی و «زنانی با گوشواره‌های باروتی» به کارگردانی رضا فرهمند با 7 عنوان نامزدی، پیشتاز لیست دریافت جایزه از بخش مسابقه ملی در آیین اختتامیه‌ جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از این دو فیلم، مستند «بانو قدس ایران» ساخته مصطفی رزاق‌کریمی با 5 نامزدی، در رتبه دوم جای گرفته است.

اسامی نامزدهای بخش مسابقه ملی یازدهمین دوره جشنواره سینماحقیقت به این شرح هستند:

بهترین فیلم مستند کوتاه (کارگردانی)

بی‌گدار (علیرضا دهقان)؛ پسر ویشتاسب (عباس صاحب)؛ محیط‌بان و پلنگ (فتح‌الله امیری، نیما عسگری)؛ وازاریه (حسن نقاشی)

بهترین فیلم مستند بلند (کارگردانی)

بانو قدس ایران (مصطفی رزاق‌کریمی)؛ ترور سرچشمه (محمدحسین مهدویان)؛ در جستجوی فریده (آزاده موسوی، کوروش عطائی)؛ زنانی با گوشواره‌های باروتی (رضا فرهمند)؛ علی آقا (کامران حیدری)

بهترین فیلم (تهیه‌کننده)

بانو قدس ایران (مؤسسه فرهنگی هنری عروج)؛ در جستجوی فریده (آزاده موسوی، کوروش عطائی)؛ زنانی با گوشواره‌های باروتی (مرتضی شعبانی)؛ زنبورک در گام مینور (پیمان فتوت، مریم سپهری)؛ وه انتیوک شاپور (سودابه مجاوری)

جایزه شهید آوینی

هیأت داوران بخش «جایزه شهید آوینی» یازدهمین دوره جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت متشکل از مرتضی سرهنگی، محمدمهدی عسگرپور و رضا برجی، از جمع 30 اثر مستند راه‌یافته به این بخش با موضوع انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و حوزه مقاومت، فیلم‌های ذیل را بعنوان نامزد دریافت جایزه اعلام کردند:

بهترین فیلم مستند کوتاه (کارگردانی)

بهار را تو روایت کن (علیرضا آل‌یمین)؛ گیسوان حلب (میثم صبوحی)؛ همشهری جنگ (احمد زایری)

بهترین فیلم مستند بلند (کارگردانی)

بانو قدس ایران (مصطفی رزاق‌کریمی)؛ ترور سرچشمه (محمدحسین مهدویان)؛ زنانی با گوشواره‌های باروتی (رضا فرهمند)؛ رزم‌آرا: یک دوسیه مسکوت (سیداحسان عمادی)؛ شرح یک عکس (ساتیار امامی)

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۶۱۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقلال و پرسپولیس تفاوتی ندارند؛ جام گرفتن دیگر لیاقت نمی‌خواهد!

آفتاب‌‌نیوز :

پس از پایان یکی از هفته‌های حساس رقابت‌های لیگ برتر، اوسمار گفت پرسپولیس همیشه قهرمان است و جواد نکونام هم تاکید کرد شاگردانش بهترین هستند، اما واقعیت ماجرا در دو بازی تراکتور – استقلال و پرسپولیس – سپاهان چه بود؟ هر دو مسابقه با عرض معذرت، حتی برای یک دقیقه هم ارزش دیدن نداشتند! در واقع در هر دو بازی، هیچ اثری از فوتبال به چشم نخورد.

آنچه به عنوان مسابقه فوتبال به خورد ما داده شد، ملغمه‌ای از ضربات کاراته، خشونت رایج در فوتبال آمریکایی و تلفیقی از عصبانیت‌ها و خشم درونی تعدادی بازیکنان بود که گوی و میدان را به «بکش بکش و بزن زیرش» تبدیل کرده بودند. می‌توانیم در یک کلام بگوییم این مدل بازی‌ها و سبکی عجیبی که در لیگ ما ارائه داده می‌شود، نوعی آبروریزی در عالم فوتبال است.

نه استقلال و نه پرسپولیس که مدعیان امروزی قهرمانی لیگ هستند، از نظر فنی و فوتبالی چیزی برای عرضه نداشتند و بی تردید مشکل هم از این دو تیم نیست؛ چرا که تراکتور و سپاهان که می‌توانستند در این فصل شانس قهرمانی داشته باشند نیز از نظر فنی ضعیف بودند. متاسفانه از دل این لیگ چیزی بیرون نمی‌آید؛ دیگر این بهترین بازی هایش بود که دیشب تماشا کردیم، اما دیدن همه ۹۰ دقیقه اش، واقعا به تحمل و صبر نیاز داشت.

این حجم از پرخاشگری که در وجود بازیکنان ما در لیگ برتر زبانه می‌کشد، باعث می‌شود تا هر چیزی در زمین ببینیم به جز فوتبال! به عبارت بهتر، تعدادی فرد مدعی در این لیگ داریم که تصور می‌کنند فوتبال در وجود آن‌ها خلاصه شده است، اما تیم هایشان تنها کاری که در مسابقه انجام نمی‌دهند بازی فوتبال است.

این جام به هر تیمی برسد با این کیفیت فنی تیم ها، چیز دندان گیری عاید فوتبال ایران نمی‌شود. کیفیت لیگ ما ضعیف است و بازی‌های چشم نواز در آن دیده نمی‌شود. اما از نظر اجرای فنون رزمی و اعتراض به داور مسابقه و بی اعصاب بودن، اعتراف می‌کنیم یکی از بهترین لیگ‌های حال حاضر آسیا را داریم و از این بابت می‌توانیم به خودمان ببالیم!

جام گرفتن در فوتبال ایران، ظاهرا دیگر لیاقت نمی‌خواهد؛ بلکه به مقداری شانس و جنگ اعصاب بیشتر نیاز دارد...

منبع: خبر ورزشی

دیگر خبرها

  • اهدای جایزه احمد اقتداری به پژوهش‌های برگزیده خلیج فارس
  • تندیس‌های طلایی در دست راویان حقیقت
  • از آغاز پیش‌فروش بلیت یک نمایش تا «مدرسه در دست بچه‌ها»
  • نمایش مستند «مدرسه در دست بچه ها» در موزه سینما
  • زنانی که در کن رئیس شدند
  • حضور پالمر، هاورتس و برونو فرناندز در جمع نامزدهای بهترین بازیکن آوریل لیگ برتر
  • ایساتیس پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه
  • حضور محبی در فهرست نامزدهای بهترین بازیکن لیگ برتر روسیه
  • استقلال و پرسپولیس تفاوتی ندارند؛ جام گرفتن دیگر لیاقت نمی‌خواهد!
  • راهیابی ماندستان به جشنواره رسانه‌ای میراث فرهنگی